Depozit Materiale De Constructii Mihailesti

In Stoc!   Livrare Imediata!
Expozitie de obiecte artizanale
Eu si colegii mei vom expune ultimele noastre creatii artizanale in cadrul unei expozitii organizate in incinta bibliotecii judetene. Asteptam cu placere vizita dumneavoastra.
AcasaPromotiiMateriale de constructiiMateriale de izolatiiSisteme de conducteSisteme acoperisGips cartonVopseleOSBScule / UneltePiese autoLemne de foc
promotie.gif fata
Plata securizata cu cardul

Alege sa platesti rapid si in siguranta!

plata-card-9786fgw-yqdfa-min dmtt-3evt6e3cy674-6pkk121j
Copyright © 2020 - All rights reserved S.C. Crisland 4 CO SRL.


telephone-gris
0725777713 
images (1)
L-V/08-18 S/08-15 D/08-12
Crisland 4 Co Materiale de constructii Mihailesti


Infiintata in anul 1991, Crisland 4 Co isi desfasoara activitatea in domeniul vanzarii materialelor de constructii si al amenajarilor interioare. Colaboram cu producatori renumiti din domeniu, cum sunt: Baumit, Policolor, Isomat, Knauf, etc.

Calitatea produselor, preturile corecte, seriozitatea si promptitudinea sunt caracteristici care au impus firma noastra in topul distribuitorilor de materiale de constructii din zona. Societatea Crisland 4 Co isi desfasoara activitatea in localitatea Mihailesti / Giurgiu, avand in dotare toate echipamentele si utilajele necesare desfasurarii activitatii: macarale, stivuitoare, masini pentru transport marfa, spatii de depozitare pentru marfa.
Crisland 4 Co are ca obiect de activitate comertul cu material lemnos si de constructii (otel beton, profile metalice si tevi, ciment-var, sarma si cuie, plase din sarma, materiale izolatoare, tabla zincata/striata/neagra, caramizi, BCA, cherestea, dulapi, rigle, electrozi sudura, echipamente de protectie etc.)

Livrarea materialelor de constructii se face de noi in cel mai scurt timp posibil. Asiguram transportul materialelor gratuit in limita a 15km. Valoarea minima a marfurilor pentru a beneficia de transportul gratuit este de 750 lei.